Google Meet

Varna video srečanja.

Pomagajte svoji ekipi ostati varno povezana z videokonferencami.

Google Meet varno komuniciranje

Meet je vključen v Google Workspace, Google Workspace Essentials in Google Workspace for Education.

Preselite vaše poslovanje v oblak in izkoristite prednosti! 

Zaupajo mu podjetja po vsem svetu.

Izkoristite varno infrastrukturo, vgrajeno zaščito in globalno omrežje, ki jih Google uporablja za zaščito vaših podatkov in varovanje vaše zasebnosti.

Videosestanki Meet so med prenosom šifrirani, naša paleta privzetih ukrepov proti zlorabi pa zagotavlja varnost vaših sestankov.

Zasnovan za pomoč.

Pridružite se sestankom neposredno iz koledarskega dogodka, e-poštnega povabila ali Gmaila.

Vse podrobnosti o dogodku so tam, ko jih potrebujete, ne glede ali se pridružujete iz računalnika, telefona ali konferenčne sobe.

Koristne funkcije, kot so podnapisi v živo, način pri šibki svetlobi in odpravljanje hrupa, naredijo sestanke bolj produktivne.

Pridružite se sestankom na poti.

Preprosto si oglejte vse svoje načrtovane sestanke za ta dan in se pridružite sestanku z enim dotikom, neposredno iz mobilne aplikacije Gmail ali namenske aplikacije Meet.

Srečanja, ki jih organizirajo uporabniki Google Workspace, ustvarijo tudi telefonsko številko za klicanje za vsako srečanje, tako da ima vsak gost odlično izkušnjo – tudi na poti brez Wi-Fi ali podatkov.

Več kot srečanja.

Meet je popolnoma integriran z Google Workspace.

Brezhibno skočite v video klic iz Klepeta ali ponesite sodelovanje pri dokumentih na višjo raven s povezovanjem prek videa – vse je povezano, tako da se lahko vedno povežete in sodelujete v kontekstu.

Povežite se v pisarni ali na daljavo.

Strojna oprema Meet poveže katero koli sejno sobo ali prostor – od namizja do sob za kramljanje do sejnih sob – z enim klikom.

Enostaven za uporabo, upravljanje!

Preprosta uvedba v velikem obsegu, vse enote je v nekaj minutah moč nastaviti in upravljati prek spleta.

Klicne telefonske številke za vsako srečanje.

Z Google Workspace vsak sestanek samodejno vključuje lastne podrobnosti o klicanju. Gostje lahko pokličejo z dotikom svojega pametnega telefona. Za razširjeno podporo pri klicanju je na voljo tudi dodatek za globalno klicanje.

Integrirano z Google Workspace.

Preprosto se pridružite ali začnite videosestanek Meet neposredno iz Gmaila. Informacije o sestanku iz Google Koledarja so na voljo neposredno znotraj sestanka, tako lahko hitro nadoknadite dnevni red in podrobnosti sestanka.

Deluje tudi z drugimi rešitvami za srečanja.

Ekipe, ki uporabljajo Skype za podjetja ali sisteme za srečanja, ki temeljijo na standardih SIP in H.323 (npr. Polycom ali Cisco), se lahko brez težav pridružijo srečanju Meet prek platforme Pexip Infinity.