Google politika zasebnost in pogoji

Varnost in zasebnost

Googlova prednostna naloga je, da uporabnikom zagotavlja visoko stopnjo varnosti ter dostopnost podatkov, v vsakem trenutku.

Pravilnik o zasebnosti

Pojasnjuje, kateri podatki se zbirajo in zakaj, kako se uporabljajo ter kako jih lahko pregledate in posodobite.

Preberite Googlov pravilnik o zasebnosti

Pogoji storitev

Opisujejo, na kakšna pravila pristanete pri uporabi Googlovih storitev.

Z uporabo storitev potrjujete, da se strinjate s temi pogoji, zato jih pazljivo preberite.

Preberite Googlove pogoje storitve

Googlov varnostni center

Izdelujejo izdelke za zelo široko javnost, kar pomeni, da morajo vse, ki jih uporabljajo, tudi ustrezno zaščititi. Obiščite safety.google kjer je na voljo več informacij o Googlovi vgrajeni varnosti, nastavitvah zasebnosti in orodjih, ki vam pomagajo postaviti temeljna digitalna pravila za družino v spletu.

Google račun

Google Račun vam omogoča hiter dostop do nastavitev in orodij, s katerimi lahko poskrbite za varnost podatkov in zaščitite svojo zasebnost.

Nadziranje, zaščita in zavarovanje računa na enem mestu.

Google načela zasebnosti in varnosti

Nadzirajte nastavitve zasebnosti po svoji meri.

Pri Googlu razvijajo zamisli in izdelke, ki nemalokrat premikajo tehnološke meje. Prizadevajo si za uravnoteženost med inovativnostjo na eni strani ter ustrezno zasebnostjo in varnostjo na drugi. Načela zasebnosti so naše vodilo pri odločitvah na vseh ravneh podjetja, da zavarujejo uporabnike in jim ponudijo izbiro, medtem ko sledijo osnovnemu poslanstvu – organizirati informacije vsega sveta.

Preberite več o Googlovih načelih zasebnosti in varnosti

Vodnik za zasebnost v Googlovih izdelkih

Ko uporabljate Gmail, Iskanje Google, YouTube in druge Googlove izdelke, lahko nadzirate in zavarujete svoje osebne podatke in zgodovino uporabe. Vodnik za zasebnost v Googlovih izdelkih vam lahko pomaga najti informacije o tem, kako upravljati nekatere funkcije za zasebnost, vgrajene v Googlove izdelke.